Om oss

- Butikken -


Moderne & Klassisk
Siden 1985 har Berheim Interiør & Antik solgt gave- og interiørartikler samt antikviteter og samleobjekter over disk i Sandnes. Butikken, som i dag går under navnet Berheim antik (EB ENK), drives av far og sønn Odd & Eivind.

I stadig endring
Hos Berheim finner du et spennende utvalg med antikviteter, kunst, design og edelt. Nyheter fra land og strand kommer inn hele tiden, slik at utvalget er i stadig endring. En del av varene vil også legges ut her på berheim.no, og når lageret begynner å bli overfylt - eller ved større innleveringer - arrangerer vi spennende nettauksjoner. Du kan lese mer om våre auksjoner her

Selg til oss
Har du noe du vil selge? Vi er alltid på utkikk etter gode varer til både butikken og nettauksjonen vår. Ved større omfang (innbo, flyttebo, dødsbo og samlinger) tilbyr vi også pakketilbud med rydding, utkjøringer o.l.  Send oss gjerne bilder/beskrivelser til selge@berheim.no, ring 51 66 16 72 eller kom innom butikken i Sandnes for en hyggelig prat (åpent 10-17 (15)).
 

 - Nettauksjonen -

En moderne løsning
Våre nettauksjoner er bygget på en oversiktlig og brukervennlig plattform. Vi har fokus på dekkende produktbeskrivelser og gode produktbilder - her skal intet legges skjul på.

Gi bud
Vi er jo først og fremst en antikvitetsbutikk, men vi arrangerer også nettauksjoner noen ganger i året. Dette skjer ofte ved større innleveringer, innlevering av spesielle gjenstander/samlinger eller når vi har et overfylt lager i butikken. Auksjonene varer fra 7 til 14 dager og er åpen for alle som registrerer seg med personalia og bankkort (Hvorfor må jeg registrere bankkort?)

Ønsker du å bli med som budgiver? Registrer deg som kunde allerede nå slik at du i god tid får beskjed før neste auksjon starter. 

Selg med oss
Har du èn eller flere ting du vil selge, men som du ikke vet verdien på? Da er ofte det beste alternativet å legge det ut på auksjon. Ved innlevering til Berheims nettauksjoner får du en verdivurdering på hvert opprop. Vi følger opp med en dekkende produktbeskrivelse og profesjonelle produktbilder. 

Så hvor mye koster dette? Verdivurderinger, undersøkelser, fotograferinger, lagring og lignende er gratis.  Det eneste vi trekker er 20% av tilslaget ved endelig salg. Med andre ord betaler du kun hvis du selger!

Ta kontakt med oss for mer informasjon. Enten du vil selge direkte eller levere inn til auksjon, send oss en melding eller ring 51 66 16 72. Vi kan også komme på uforpliktende befaring ved behov. 

 Har du tilbakemeldinger? Gi oss ris eller ros her